dimecres, d’abril 06, 2005

Club de Pilota d'Alacant

Héctor Bautista, President del C.P. d'Alacant, ens envia una crònica que tenim el gust de fer pública per a general coneixement:

CP ALACANT – CP TIBI: ALTRE DUR ENFRONTAMENT

Se celebra este cap de setmana la quinta jornada de la Lliga Diputació d’Alacant, i dintre de la modalitat “A Palma”, en la seua segona categoria, seguixen destacant dos equips, que han aconseguit no perdre cap punt en joc: El Campello i Polop.

Darrere d’estos equips a sols tres punts es troba l’equip de Tibi, en tercera posició, demostrant en el seu primer any en esta categoria el gran potencial que té este Club, ja que també té altre equip en primera de Llargues molt competitiu.

Acaba amb esta partida els enfrontaments, en esta primera volta de la lliga, del Club de la capital amb els tres clubs que possiblement es jugaran el títol. Durant les posteriors jornades s’esperen partides més igualades contra alguns dels rivals que lluitaran en la part mitja - baixa de la classificació.

La partida, serà disputada en el carrer Velarde, situat justament darrere de l’antic edifici de Correus, el dissabte 9 d’abril a las 16’30 hores.

5ª jornada XII Lliga A Palma: 2a divisió, Grup I
Relleu – Polop
Benimantell – El Campello
Alacant – Tibi
La Nucia – Benifallim