dilluns, de gener 03, 2005

Benissa-Relleu

Equip de Relleu.

Ahir diumenge, dia segon de l'Any Nou, l'equip de Relleu d'Escala i Corda, viatjà cap a Benissa, on va jugar la seua partida contra l'equip del poble corresponent a la Lliga d'Escala i corda Autonòmica Secció Alacant i Categoria tercera.

Aquest equip (la foto està feta in situ), ha guanyat la seua partida contra l'equip de Benissa per un marcador de 60-20, no deixant al rival que abastira el nové joc que li donaria un puntet a sumar. Fou tot el temps superior, l'equip de Relleu, fent una eixida de set jocs seguits i agafant suficient distància per a després anar mantenint-se en el marcador fins al final de la partida.

Cal posar de relleu la tasca del feridor blau que estigué molt encertat, deixant-li les pilotes esmorteïdes i touetes al dauer roig que apenes podia complir passant-la sense perill per l'equip blau que les tornava enverinades, de muralla a careta o directament a la llotgeta. Nogensmenys, el feridor roig no tingué la mateixa perícia i els blaus podien fer un dau més precís, posant dificultats al resto roig. Fou a partir del seté joc que el feridor roig fiu tres quinzes de ferida i aconseguiren el primer joc roig. Després hi hagué una mica de competència fins arribar al marcador 20-50 blau i a partir d'aquí els de Relleu apretaren per acabar per la via ràpida.

Així l'equip de Relleu es posa en segon lloc en la tabla rere de Benimagrell i encara queda una partida per jugar entre tots dos equips.

Crònica enviada per Pere Sebastià de Relleu.