dissabte, de gener 22, 2005

Bausset

Josep Lluís Bausset ("l'home subterrani" com l'anomena Santi Vallés en el seu llibre-Ed. Tandem), té tots els dilluns una columna a LEVANTE-EMV, fent una crònica de la partida del dissabte a Pelaio, entre els professionals d'Escala i Corda.

Avui dissabte, contra costum i també al diari nomenat, ens fa una crònica que reproduiré tot seguit, afegint-se a la tasca de difusió i defensa de la pilota en el món aficionat. Benvingut Bausset!

Campionat de pilota a mà, a la Safor
BAUSSET
En la comarca de La Safor s'està fent des de setembre de 2004 el campionat de pilota a mà entre joves de distints pobles, i últimament, com a finals d'aquest campionat, que ha mantigut l'atenció dels aficionats dels pobles participants, han quedat campions, premiats en el trinquet de Villalonga, els conjunts de benjamins i d'alevins, els conjunts de Piles de Mar, i els grups d'infantils i cadets del poble d'Almoines. Amb este campionat s'ha vist augmentar l'afició i els participants, i ja s'han inscrit més conjunts de més pobles de La Safor, pobles en el que el nostre esport està viu, per el pròxim campionat, del què es ànima i monitor l'aficionat pilero Dionisio Barber. I a més a més, també tindrà lloc un altre campionat de raspall per a joves, del què donarem detalls en setmanes pròximes, quan ja estiga enllestit. Tot un incentiu per als xiquets aficionats al nostre esport.

Gràcies de bell nou, mestre!.