dimecres, de març 16, 2005

Club de Pilota d'Alacant-Comunicat

CP ALACANT – CP POLOP: ALTRA OPORTUNITAT DE VORE PILOTA DE QUALITAT

Se celebra este cap de setmana la tercera jornada de la Lliga Diputació d’Alacant, i dintre de la modalitat “A Palma”, en la seua segona categoria, ja destaquen dos equips, els únics que han aconseguit tots els punts en joc: El Campello i Polop.

Polop torna este any a la modalitat “A Palma” després d’un any d’absència, temporada en la que decidiren provar sort en “Llargues” on no van tindre una afortunada actuació. Este any tornen amb força i compten les seues partides per victòries demolidores, 10 jocs a 3 contra Benifallim, i 4 a 10 contra els seus veïns de La Nucia.

Així, després de dos partides igualades contra Benimantell i Relleu, on es va poder aconseguir un punt en cada partida (recordem que si es perd però es fa un mínim de 7 jocs, es suma un punt), Alacant s’enfronta a un dur i expert rival, però en el que s’espera una partida de gran qualitat.

La partida, serà disputada en el carrer Velarde, situat justament darrere de l’antic edifici de Correus, el dissabte 19 de març a las 16 hores.