dimarts, de març 08, 2005

Club de pilota d'Alacant

Aquest cap de setmana ha començat la Lliga de Llargues de la Província Alacantina, patrocinada per la Diputació Provincial. Del Club de Pilota Alacant, he rebut una crónica de la primera partida jugada com a local, contra l'equip de Benimantell, com a visitant, la qual inserisc tot seguit per a difusió i general coneixement:

ALACANT PERD, PERÒ PUNTUA PER PRIMERA VEGADA EN LA HISTÒRIA
Alacant, que este any usarà el carrer Velarde com a canxa de joc, va rebre a Benimantell; d’un marcador de 2 a 7 es va passar al 4 a 7, després Benimantell va guanyar dos jocs (4 a 9) i Alacant amb molta garra va aconseguir guanyar tres jocs consecutius ( 7 a 9); el següent joc i la partida el va guanyar Benimantell; 7 a 10 resultat final i repartiment de punts. Els jocs van ser renyits, ja que en quasi tots els jocs s’arribava a “iguals” en el marcador i la majoria dels “quinzes” es decidien en llargs piloteigs d’un extrem a altre del carrer.
Poc públic presenciant la partida debut al canvi de carrer; els d’Alacant no van poder comptar amb el seu resto titular i fitxatge estrella, Xime de Sella. La partida va contar amb la presència del Regidor d’Esports, que va vindre a comprovar que el canvi de carrer s’havia fet amb èxit.
Alineació CP Alacant: Raúl, Pere, Nicolás II, Nicolás I, Iván.

(publicat per Héctor Bautista).

Gràcies Héctor i avant!.