dimarts, de juliol 12, 2005

C.P. Alacant

ES PRESENTA EL “II TROFEU CLUB PILOTA ALACANT”

Ja està llista l’organització de la segona edició del Trofeu Club Pilota Alacant, en el que s’enfrontaran quatre equips, en semifinals i final, en la modalitat de “Palma”, dintre de l’esport de la pilota valenciana, tot allò en el carrer Velarde, amb el suport del Plan Centro, que té com a objectiu recuperar el centre històric d’Alacant mitjançant una gran diversitat d’iniciatives culturals, esportives, etc.…

Este any es presenten quatre equips ben equilibrats i de gran qualitat:

- Alacant “A”: este equip ve a ser l’equip que tan bon paper va fer en el Trofeu Diputació d’Alacant, aconseguint una gran progressió en solament dos anys competint.
- Alacant “B”: este equip també format per gent del Club, menys habituals en la Lliga, ben reforçat per alguns jugadors de El Campello, campions en la seua divisió, on destaca Bolívar, jugador internacional amb la selecció de Colòmbia, i que té un dels traures més potents de Palma.
- Benimantell: un dels equips amb més experiència en la Lliga Diputació, que este any va estar durant tota la temporada en la meitat de la classificació, sempre amb opcions de pujar al cap de la classificació.
- Benifallim: el gran rival este any en la Lliga, amb el que portaren un apassionat duel per la sisena plaça. En el seu primer any jugant, han sorprès a propis i estranys pel seu gran nivell.

El programa de partides serà el següent:

Domingo 17 de juliol de 2005

10 hores: Alacant “A” - Benifallim
12 hores: Alacant “B” – Benimantell
14 hores: DINAR
16 hores: Final de consolació
18 hores: FINAL

Per tot això, s’espera un gran espectacle digne d’observar durant tot el dia del campionat, pel que es fa una cridada al públic alacantí, per a què s’aprope a este gran esport.

(Comunicat rebut de part d'Héctor Bautista).