dijous, de setembre 29, 2005

Sella en Festes...

Fique aquest comentari en el bloc de pilota d'aficionats, perquè vaig a parlar de la modalitat de Llargues i de partides al carrer, però la veritat és que la qualitat i el nom d'alguns partícipes, tant de bo podríem estar parlant de pilota professional.

A Sella (Marina Baixa), s'hi celebren les Festes Patronals a la Divina Aurora i la Comissió de Festes'05, així com el Club de Pilota de Sella, han organitzat una jornada pilotaire per al proper dia 4 d'octubre, que plena absolutament totes les exigències d'unes partides del més alt nivell.

Pel matí a partir de les 11 hores juguen els Sub-21: Àngel de Murla, Pasqual de La Pobla, els locals Jesús i Julio, Sisco de Finestrat, Ismael de Fageca, Vicent de Benidorm, entre altres...

Per la vesprada a partir de les 16,30 hores, juguen els "grans" pilotaires de la modalitat, internacionals i de la Selecció absoluta: Àlvaro de Faura, Malia de La Vall de Laguart, Jan de Murla, Genovés II de Genovés al igual que Sarasol II, Santi de Finestrat o Vicent Grau de València...

De veritat que Sella s'ha volcat amb la pilota valenciana i ha preparat una jornada completa per al proper 4 d'octubre, per a no faltar i gaudir-la a cor que vols.

Podem consultar el cartell i detalls a l'adreça electrònica de les "Partides de fira".

Allí estarem i ací ho contarem. Va de bo!.