dijous, d’abril 28, 2005

LA LLIGA DE LLARGUES AL MIG DEL CAMÍ

Ja hem creuat el meridià de la lliga alacantina de llargues, on no han cabut les sorpreses pel que fa als lideratges de les diferents categories de llargues.
Aquest cap de setmana hem arribat a la meitat de la competició de la lliga de llargues on els equips favorits no han errat i duen sense cap problema la supremacia en les seues corresponents categories .
Pel que fa a la primera divisió; El Campello conta les partides, no per victòries, si no més bé, per passejos, ja què tan sols han cedit en set partides 14 jocs. Un equip format per lo milloret de les llargues en aquet moment, tres jugadors de la selecció Martinez, David i Santi i amb un punter que es un gat, Miguel de Callosa i una jove promesa del poble; Mario. Sense dubte un equip inbatible per cap formació de les que militen en l'actual lliga.
L'autèntica disputa està entre la segona i la quarta posició que engloba els equips de Finestrat, Caixaltea i Tibi respectivament. Els de Finestrat, amb Màlia de banca i Juanfran de resto, no es poden encantar ja que els alteans estan tan sols a tres punts (una victòria), però que trobe que hui per hui son superior tant en banca com a resto ja que Jan i Mengual estan un poc per davall dels de Finestrat.
Pel que fa als tercers en discòrdia son els de Tibi, formació que acaba de pujar de categoria i que realment estan fent-ho molt bé. Dani a la banca i sobretot Isaac al resto. Entre aquestos tres equips els separa una victòria d'uns entre altres que corresponen als enfrontaments dirèctes amb ells.
En la part mitjana es troben Parcent i La Murada que lluiten per la permanència en la categoria, els dos amb set punts però Parcent amb una victòria més. El factor camp és la millor arma que te l'equip de la Murada ja jugen en un campet de futbito i cariex de parets laterals on poder amagar la pilota. El bot i braç la millor pegada dels restos.
Per últim els dos ultims classificats Sella i Vall de Laguart;per als de Sella enguany no es el seva millor temporada. Jaumet (campió de Caixa popular) enguany no va molt finet a l'igual que Marian i a tot açò se li afegis el no tindre a Cesar. A vore i es poden refer en aquesta segona meitat ja que hi ha calitat en els jugadors. Els de Vall Laguart acusen la falta de la seua banca de tota la vida Malia, que anys enrere era l'equip a batre però que hui per hui gaudixen de poc potencial.
Pel que fa a la segon divició els d'Orba A amb Esteban a la banca i Jordi Naya al resto, solament han deixat pel camí dos punts amb la derrota a casa amb el segon classificat. Xaló segon classificat du dos derrotes; una contra Orba B i altra contra Calp.
En tercera posició està l'equip de Sant Vicent que amb nou punts supera als d'Orba B ( 8punts) . En la part baixa incorren els equips de Benifallim (5 punts), Calp (5punts) i Fondó de les Neus(4 punts) tots tres amb dos victòries però Benifallim i Calp amb una partida menys.
En la tercera categoria els d'Agost estan intratables ja que conten les partides amb victòries i sols han deixat pel camí un punt i catorze jocs. El resto Ramon, és "l'artista" de l'equip.
En segona i tercera posició és troben els dos equips de Crevillent igualats a onze punts i sis partides disputades en quarta i quinta posició estan Benimagrell i Sella també igualts a 10 punts i set partides disputades, en sisena posició els novençans de la lliga, Relleu, que amb set partides han aconseguit tres victories, quatre derrotes i set punts , intententant despegar-se de la part baixa de la taula.En les dos últimes posicions es troben els equips de Benidorm (5 punts) i Finestrat (4 punts).