dijous, de març 03, 2005

PRESENTACIÓ DE LA LLIGA DE LLARGUES EN ALACANT

Ahir dimecres 2 de març es va presentar la XXI Lliga de Llargues i la XII Lliga de Palma a la seu de la Diputació d'Alacant amb la presència del diputat d'esports de la provincia d'Alacant D. Pascul Diaz i del president de la Federció de Pilota Valenciana D. Ramon Sedeño.
L'acte començà amb l'intervenció de D. Pascual Diaz, donant el suport de la diputació d'Alacant a la lliga, que ja son 21 anys celebrant-se i que per la diputació en seran més. En acabar li vingué el torn al president de la Federació Ramon Sedeño; fent un xicotet resum del dos últims anys pel que fa de la tasca de la Federació en tot tipus d'ambits fent especial enfasi amb els acords duts a terme amb la Condselleria pel que fa per les escoles comarcals i per la construcció de la Ciutat de La Pilota.
Una volta acabades les ponències es pasà a arreplegar el material que dona la diputació pel desenvolupament de la lliga.
Així arreplegat el material el Sr. Pascual passà a convidar als delegats del 54 equips de la competició a més dels components del comité de llargues a un vinet d'honor.
D'aquesta manera ja queda configurada finalment la lliga pel que fa en formacions ja que algun equip s'havia despenjat de la mateixa.