dimarts, de març 01, 2005

1ª SEMIFINAL CAMPIONAT D'ESCALA I CORDA EN BENISSA

Al trinquet de Benissa s'ha dut a terme la primera de les dos semifinals que es disputaran per seleccionar als finalistes.
Per una banda l'equip de Relleu i campió de la categoria en Alacant i per altra els de Sueca, que encara que no son campions de la seua categoria en la seua provincia, juguen es semifinals autonòmiques ( coses de la vida).
Sent les 10 i mitja comença la partida amb igualtat per als dos equips 5-5, 10-5,10-10, 15-10, i 15-15, jocs molt igualats i a l'hora disputats. D'ací en avant els de Relleu es desunflen i encaixen un parcial de 6 jocs a 0 osiga un 30 per cap però en menys de 20 minuts, estan un marcador de 45 per 15. Els de sueca els eixia tot tant al dau com en el resto ja que les pilotes dels relleueros no eren gents difícils molt molletes.
Una volta arribada a eixa diferència els de Relleu desperten i fan 15 tantos consecutius per un dels de Sueca encara albergaven esperances els de Relleu no per gunayar la partida pero si per deixarla un poc mes ajustada per això de la tornada, però mes enllà de la mera il.lusió es va quedar la cosa ja que els de Sueca feren dos jocs seguits i la partida al seu favor a l'igual que la semifinal. Molt mal ho tenen els de Relleu per capgirar la semifinal, de segur que allí plantejaran de difernet forma la partida.
Al remat molt dolenta la partida dels de Rellleu desde el principi i molt be els de Sueca sempre al lloc on anava la pilota.
Be al diumenge que ve en el trinquet de Sueca, la segon i definitiva semifinal que donara un finalista de la tercera categoria d'aquest campionat.

Pel que fa a la partida de primera entre Acoin Benissa i La Vall poca trascendència, els de Benissa aconseguiren fer tres jocs seguits en cosa de deu minuts( 25 per 10 ja que ixqueren de deu) pintant-li molt la pilota, els de La vall es posaren nerviosos i no en feren cap de joc en tota la partida al remat 60 per 10.
No se si seria de profit per algú que feren la partida de tornada ja que l'avantatge és el màxim i si els de Benissa aconseguiren fer un sol joc ja serien els guanyadors. ( Gràcies Albert per la teua crònica ja que jo no assistí a la partida).