dilluns, de febrer 21, 2005

FINALS CAMPIONAT D'ESCALA I CORDA D'ALACANT

Diumenge carregat de pilota al trinquet de Benissa, a més, de la millor.
Començà la marató (perquè ha segut una marató) a les 10:30 de matí amb la partida corresponent a la final de la tercera categoria entre els equips de Benimagrell i Relleu. De blau l'equip de Benimagrell amb Pepe al resto, Paco al mitg i Pepin de punter, de roig els de Relleu Fernado al resto, Jose de mitger i Pere a la punta.
Relleu-Benimagrell


La partida que d'eixida tenia un clar favorit, els de Beniagrell, guanyadors de casi totes les partides de la fase regular fallant-ne tan sols una, la que enfrontà als actulas contendents.Tal volta el trinquet oferia als de Relleu un poc d'avantatge pel que fa a la llargaria ja que tenien més braç que no els de Benimagrell, més tecnics. Començà la partida i ja es notà la igualtat amb dos equips des dels primers quinzes però es notva que la pilota de Pepe a l'hora de fer el dau no anava molt, deixant-la molt franca al punter de Relleu, amb la posibilitat de cercar galeries amb molta facilitat o buscar caretes o muralles amb pilotades molt fortes cuasi impossibles d'alçar.
Paco quan passava al resto apretava de valent les pilotades intentant penjarles a a galeria però amb la mala sort de les baixades continues on ja els de Relleu tenien la possibilitat d'apretar en el quinze.
Partida molt igualada fins els iguals a trenta on els de Relleu han posa la directa, ja amb els braços calents i ben soltets. s'han aspolsat 5 jocs del tiró deixant la cosa amb un 55-30 destacat la tasca de Fernando fent uns rebots molt estètics, d'aquesta manera amb tot l'equip de Relleu al to, no deixant cap forat s'enduen la partida amb un 35 per 60 final. A les 12 ja hi havia un un semifinalista autonòmic per la part d'Alacant. Relleu

Seguidament s'enfrontaven els equips de Xàbia i Benissa en la segon categoria. Els de Benissa anaven en una baixa el de l'escaleter pero amb molta serenitat han aguantat les fortíssimes pilotes del dauer zurdo de Xàbia, el millor dels de Xàbia.
Xàbia-Benissa


Els locals amb un joc intel.ligent després de dur la partida igualada fins el 40-40 se'n duen la partida per 60 a 40, cal destacar la partida del que estava al rest de Benissa que ha aguantat tot el que li anava tant a la dreta com a l'esquerra passant-ho tot. Ja teniem el segon classificat Benissa.

La partida de primera tot un espectacle. De roig Llorens, borja i zurdet de blau Marin Albert i Sergio.D'eixida Raül (trinqueter) ja cantava als blaus "de 100 als blaus", " de 100 als blaus" i la gent gelaeta anava prenent a poc a poc, esposen davant els rojos i ara les travesses pintaven als rojos " de 100 als rojos , de 100 als rojos" i així era la tònica de la partida, que si ara rojos que si ara blaus.
Benissa-Acoin Posted by Hello


Zurdet amb un inici de partida molt bona, amb una inteligéncia i un toc de pilota excepcional qui duia marejats a tot l'equip blau. Marin, un bou, un portent físic envejós, que amb sols tocar la pilota ja la passava i a mes al lloc, Llorens amb la tecnica ho passava tot, Alberto apretant en la bolera al mitg, xe un goig, una pena que arribats a la meitat de la partida s'acomençava a enfonsar els rojos, no per res si no que els blaus molt cucos li llevaren la pilota al zurdet i ja no ho havia cap altre que rematara el quinze en els rojos ja que Borja molt de braç, però poca eficàcia, Sergio molt apagat al principi de la partida ha sigut clau a l'hora de rematar el quinzes en la segon meitat de la mateixa buscant galeria i llogeta. Al remat de la partida els blaus se'n dugueren l'envit pel tantejador de 60 per 35, una animalà de paper tallat que encara en el marcador de 45 per 35 la gent travessava ( i això que son aficionats), que si de cinc , que si de de deu fins i tot de vint als blaus ( hi han d'atrevits també).
Una prèvia, un aperitiu, per al que vindria després una partida també molt emocionat i lluitada ( les propines omplien les butjaques dels jugadors).
Per a la fi volia destacar la tasca desinterasda de Llorens per que aquesta final provincial es desenvolupara en Benissa, per la seua faena tant de marxador en la de segona com la de tercera categoria com el tindre el trinquet llest i al punt per poder jugar. Un dia de cantitat i qualitat de pilota. Ara a esperar les semifinals en Valencia, ja donarem mes dades...

Pere J. Sebastia Garcia