dijous, de febrer 10, 2005

10ª jornada lliga escala i corda aficionats

Ja s'acabat la fase regular de la lliga d'escala i corda a la província d'Alacant, si més bé, queden dues partides sense trascendència, on es determinaran els dos primers llocs que jugaran la final.
Per una part els equips de Benimagrell i de Relleu disputaran la final provincial (encara no es sap ni dia ni trinquet), on hi ha un clar favorit que és Benimagrell, perquè ha guanyat totes les partides menys la última, que va ser derrotat pels de Relleu. Els de l'equip de Relleu, saben que a l'igual que en la última partida, poden guanyar als de Benimagrell; tot depén del factor trinquet.
Pel que fa a la resta d'equips, les dues partides que queden per disputar donaran les classificacions finals, ja que entre Benidorm ( tercer classificat) i Sella ( cinqué classificat) hi ha 5 punts de diferència. Això vol dir que si Benissa guanya les dues partides que té pendent ( contra Sella i Benimagrell), pot classificar-se en tercer lloc, però si perd les dos se'n va a la cinquena i deixaria el quart lloc per a Sella. Si Benimagrell guanyara la seua partida contra Benissa es proclamaria campiona de la fase regular per davant de Relleu amb una victòria més.

Des d'ací volia que qui llegira estes línies li pegara una ullaeta a una web amb una informació molt valiosa per a quasevol aficionat, i molt més per als monitors http://pilotaire.blogspot.com// sobre l'alimentació dels esportistes.

Ja vos contaré com queda la final. Ací teniu la tabla classificatòria i els resultats.

TABLA