dijous, de gener 06, 2005

SELLA-RELEU I MALES MANERES

Hui 6 de gener es juga la primera partida de la tornada entre els equps de Sella i Relleu en el trinquet de Benidorm.
De roig els de Sella ( Adolfo,Jesus i Jordi, Fermin de feridor), de blau els de Relleu (Fernando, Jose i Pere).
Comença la partida fent el dau els blaus perdent-lo i despres el resto també, Els de Sella tornen al resto i fant un altre joc i els blaus al tornar al dau ja fan el seu joc.D'aquesta manera es repartixen un parell de jocs i els Relleueros aspavilen i aconseguixen fer un 35-30 i passant al resto.
Fins aci tot bé, però un incident, que ningú sap ni com aconteixes monta una trifulca i apariexen les parules fora de to per part dels de Sella a causa de la desaparició d'una pilota que ningú sap on a anat a parar. Aquesta cituació, fa que els de Relleu, ja poc encertat en el joc, s'enixquen de la partida i perden dos jocs seguits.ELs blaus en fan un altre però sense convencer en el joc 45-35 tornen a fer un altre joc els rojos 50-35 i un altre els balus 40-50 i d'ahí els rojos que s'enduen la partida 60-40.
Pel que fa el joc per jugador Adolfo molt segur en el dau, Jesus molt potent en les bolres i pel que fa dels de Relleu ens quedem en les errades del punter(pere)i alguna que altra mla bolera de Jose Fernando cumplint en el dau pero pobre en les caigudes d'escala.
Partida entretinguda fins el problema de la pilota, on els de Sella han deixat molt que desitjar en la seua forma de tratar el tema. Amb molt males maners que sense dubte, han tingut que vore amb el rendiment de l'equip blau ja fluix de per si al dia de hui i descentrent-se no estant acostumats a aquest tipus de formes "marulleres" per aclarir successos que ni tan sols tenien la culpa de res.
En fi, primera partida que guanyes els de Sella i fan cinc punts, estant encara en última posició i els de Relleu segueixen segons a l'espera del que ocorreixca el cap de setmana.
SENYORS, AÇO ES UN ESPORT DE CAVALLER NO DE MARULLERS¡¡¡ FAÇA, A QUI LI FAÇA MAL¡¡

Pere Sebastia Garcia