diumenge, de gener 09, 2005

CONFIGURACIÓ DE LA LLIGA DE LLARGUES I PALMA 2005

Després de les reunions efectuades abans dels nadals ja estàn configurades les categories de les lligues de llargues i palma en la provincia d'Alacant.
Pel que fa en els canvis de les formacions; en primera desapareix Ontinyent, sent substituït per les formacions de Tibi (campiona de segona) i la Murada.
En segona desapareix Campello B i entren nous; Orba B, Fondó de les Neus ( campions dels dos grups de l'any passat), Altea, San Vicent i Xaló( no se si he encertat bé en el tema dels campions??)
En tercera es farà sols un grup, desapareixen Senija, Polop i Castells ( els dos últims passen a palma a l'igual que l'equip de campello de segona), i entren nous Benidorm i Relleu i un segon equip de Crevillent.

Pel que fa en la lliga de palma; en primera, desapareix la formació de Benitaxell i entren Benimagrell i xàbia ( campions de segona en els seus respectius grups).
En segona es mantinen els dos grups però amb noves formacions moltes d'elles provinents de les llargues ( Polop, Campello,Castells,Tibi i Releu).
En definitiva que enguany la lliga serà mes llarga ( cosa que els aficionat agraixen),ja que els grups són més numerosos.Tot afavorint, què el joc en el carrer siga mes continu.


LLARGUES

PRIMERA ------ SEGONA-----------------TERCERA
Campello--------- Orba A-----------------Crevillent A
Finestrat--------- Orba B-----------------Crevillent B
Sella--------------Benifallim---------------Agost
Murla-------------Fondo de les Neus------Benimagrell
Parcent-----------Xaló--------------------Sella
Tibi---------------Calp--------------------Finestrat
Vall l'Aguart-------Altea-------------------Relleu
La Murada -------Sant Vicent-------------Benidorm

PALMA

PRIMERA--------------------SEGONA I------------------SEGONA II
Murla -----------------------L'Alfàs----------------------Polop
Benasau---------------------Sella------------------------Tibi
Sella-------------------------Parcent---------------------Campello
Benimagrell------------------Calp------------------------Relleu
Benidorm -------------------Castells---------------------Alacant
Xàbia------------------------Finestrat-------------------Benimantell
Vall l'Aguart-----------------Murla----------------------La Nucia
Altea

Pel que fa a noticies rellevants amb els fitxages de la temporada, ja es sap segur que Dani de la Nucia, fins la lliga passada banca del Campello B, enguany ho farà amb l'equip de Tibi, nou equip de primera. I l'equip de Campello B passa a la lliga de palma amb el carismàtic jugador colombià negre," Bolivar", que ja jugà fa dos temporades en la lliga de palma amb la mateixa formació.
Aixi doncs cavallers, comença a romandre la "pre-temporada" del campionat Alacantí de llargues calfant motors molts dels equips amb partides amistoses per poder donar millor garanties en el joc.
Des d'ací intentarem apropar als aficionats tot el que succeixca llarg de la lliga tant en resultats com a incidències i classificacions.

Pere J. Sebastià Garcia