diumenge, de gener 09, 2005

CAMPIONAT D'ESCALA I CORDA 5ª JORNADA

Tauler 5ª Jornada

Ací teniu la classificació de la 5ª jornada disputada el 9 de gener, corresponent a la tercera divició d'Alacant.
Després de disputar-se la primera volta,hi ha un clar favorit, Benimagrell, que conta les seues disputes amb victories i amb una partida encara ajornada que no es creu que pose cap dificultat al seu bon joc.
Seguint-lo, de prop, està la formació de Benidorm capitanejada pel jugador vicente Ivorra ( jugador de la sub 23 de llargues) i després per Relleu tots tres equips amb possibilitats d'endur-se el títol de campions provincials de la categoria. Més endarrerits Benissa i una sorprenent Sella, que ningú pensaria a l'inici de la lliga que tindria tan roïn primera volta amb cap victòria, però què amb el reinici de la competició, després del parò nadalenc, es veu que vol almenys, fugir del lloc cuer.
Després de vore molts resultats apretats, es preveu que aquestes posicions es modificaran al llarg del que queda de lliga, per que si algo està clar, es la igualtat entre els equips, ja que en algunes partides la victoria ha vinguda acompanyada de la sort, que tal volta en altres partides es decante per als contraris.
Esperem que ningú es desmarque en la classificacio, per això de l'emociò, ja que aci no exixteixen els sous o les propines si no el punt d'honor del títol.

Pere J. Sebastia Garcia